Stránky

úterý 13. prosince 2016

Investovat do programu na podporu a zefektivnit fungování v kuchyni


Realizace kuchyně není jednoduchý úkol. Je třeba dbát nejen plánování jídla, ale i kontrolu stavu spíži. Na trhu je naštěstí pokladní systém pro restaurace, který značně usnadňuje práci v kuchyni. Podívejte se, proč investovat do něj.


 

Jídelní lístek před příjezdem

Hotel je nejen pohodlné, ale také restauraci, která splňuje normy na nejvyšší úrovni. Efektivní řízení kuchyně umožňuje dosáhnout vysoké kvality. Za tímto účelem chtějí investovat do hotelu. To má mnoho užitečných funkcí, které značně zvyšují hodnotu práce a jeho organizaci. Zajímavější možnost je možnost plánování jídla na jevišti rezervace. To je skvělé, protože můžete naplánovat váš nákupní seznam a je objednat v předstihu od dodavatelů. Kromě toho systém umožňuje nakonfigurovat nejen velikosti porcí, ale i o zavedení všech typů a druhů.

Funkce, které vám pomohou pracovat každé kuchyně

Pokladní systém pro restaurace je ideální řešení, když chcete ušetřit čas a peníze. Má mnoho užitečných funkcí, které vám pomohou pracovat nejen kuchaři nebo číšník, ale i manažera. Systém bude automaticky účtovat částku pro plánovanou produkty. Kromě toho díky jasné diagramu, nárok na tento zaměstnanec má schopnost upravit, nahradit nebo odstranit individuální stravování v průběhu dne. Stojí za zmínku, že program na podporu hotel má také rozsáhlý systém podávání zpráv. Naopak tato funkce umožňuje mnohem jednodušší pro práci manažera, který je zodpovědný za práci v kuchyni.

Ať platební účet hosta v den odjezdu

Licenci pro zpracování je integrace s jinými systémy. Letovisko má příslušný software, pak můžete nabídnout vašim hostům další službu. Je to schopnost platit váš účet v den odjezdu. Tímto způsobem budete dostávat jednu fakturu pro váš pobyt v hotelu a pro použití v restauraci. To je velmi výhodné řešení, tím více, že budou mít všechny své výdaje na jednom místě. Tato funkce je další výhoda. Jmenovitě, má slevu karty lze naprogramovat během kdy klient sestav. Je rovněž důležité, aby v prakticky každým okamžikem pobytu hosta, že karta může být vydán, zrušit nebo provést nezbytné úpravy. Existuje také možnost automaticky zrušit slevové karty, když návštěvník wymeldowuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat