Stránky

čtvrtek 2. února 2017

Pokladní systém pro restaurace




Spolupráce na lince kuchař číšník je skutečně tak důležité? Jak systém POS pomáhá je kontakt? Přečtěte si tento článek a najít odpovědi na tyto otázky.
KOPÍROVAT celý tým klíčem k úspěchu.


Jídlo je v srdci každého veřejného domu. Bez ohledu na to, zda je malá restaurace, pizzerie nebo velmi exkluzivní restauraci v jedné z nich je to, co je na desce. Stále častěji pro klienty je však nesmírně důležité nejen pro chuť pokrmů, ale také účinnost služeb zákazníkům.

Je spolupráce číšník a kuchař musí probíhat v nervózní atmosféře?


Pracovní místa v restauracích, bez ohledu na to, zda zabere místo v kuchyni, nebo v soudní síni, probíhá velmi rychle. Čas hraje klíčovou úlohu, protože nemůžete čekat dlouho na objednaného jídla. Z tohoto důvodu velmi často zvýšilo napětí mezi kuchaři a číšníci. Co to ukazuje? Zodpovědný za situace je špatná práce organizace plně uvědomí výrobce POS. proto, on vytvořil program, který výrazně usnadní život každého restauratér a jeho personálu. Gastro POS umožňuje ušetřit spoustu minut, tak, že odstraňuje nepříjemné atmosféry, která se tvoří v časové tísni. Nikdy nebyl lepší práce s kuchyni. Díky tomu, že program pracuje s tiskárnou a běh KDS (kuchyň monitorů systém) šéfkuchař může vytisknout objednávku, že mu číšník s jeho postoji. Kromě toho to může určit čas vystavení nádobí v kuchyni a bar, stejně jako přivolat číšník po příjmu. Tato poslední možnost je k dispozici díky przywoławczemu, který dokonale odpovídá Gastro POS.


Obraz z vašich prostor budují potravinové systémy


Na míru pro vaše potřeby pokladní systém pro restaurace je velký význam a velký vliv nejen na personál, ale i zákazníky. V prvé řadě zvýšit prestiž v očích hostů, protože Nice má velký dojem na ně, který plně uvědomuje výrobce POS. ale to není konec výhod. Vaši zaměstnanci ocení tento program. Nakonec, je jednodušší pro ně vykonávat jejich práci, tak s úsměvem na tváři, překročit práh restaurace každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat