Stránky

středa 31. května 2017

Softwaru Gastro POS – Proč tedy nevyužít?



POS software usnadňuje práci číšníků a kuchařů a školení nových zaměstnanců, místní správy a financí. Jedná se o systém zákaznických služeb a pomoc při řešení celého areálu je velmi intuitivní a rychlé. Přečtěte si tento článek a uvidíte proč sázet na Gastro POS.


A systém, který bude fungovat na jakémkoli místě

Gastro POS lze použít jak v malých barů a restaurací, stejně jako celé sítě. Tento software nabízí velké pohodlí v samotný systém a služby zákazníkům. První věc, kterou si všimnete, je přihlášení systému zaměstnanci pomocí PIN nebo otisk prstu. To umožňuje kontrolovat zaměstnance, jeho přístup a přidělení. To také umožňuje záznam pracovní doby. Úvodní obrazovka je intuitivní a na míru do vašich prostor. Zobrazí grafické prezentace jídel podle skupin, jako jsou: snídaně, oběd večeře, dezerty. Další stojí za podtržení funkce je možnost vytvoření potřeby klienta a přidávat komentáře k objednané pokrmy jako například: "bez soli". Díky tomuto softwaru můžete určit ceny závislé na hodinu nebo den- http://www.gastrosystemy.cz/.

Jednoduchá správa, efektivnější práce

Poslední funkci, o které bude jen je schopnost určovat veškeré slevy a Bill před a po každé objednávky, takže chyba může být opravena. Také umožňuje ukončit prodejní faktury DPH, fiskální příjem a niefiskalnego. Také umožňuje vydávat jídlo od dodávky. Software automaticky odešle objednávku do kuchyně, což urychluje celý proces od vaření do administrativy. Další výhodou POS softwaru je výskyt jiných programů téže společnosti, které spojují a umožňují zpracování a Správa restauraci na ještě vyšší úroveň. Například je pozoruhodné software GastroSzef. Poskytuje kontrolu nad prostředky ve skladu. Příprava zpráv podle seznamu nákupu a prodeje. To je to, co se děje na pultu s co koupit do prostor. Je také možné připojit k Gastro financí, který dodá ještě větší kontrolu nad restauraci. Skvělé pro průběh každého veřejného domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat